Vse kategorije
EN

Fasadni primer Style Arts GRC - šola Univerze za znanost in tehnologijo v Hongkongu (Guangzhou).

Čas objave: 2022 Ogledov: 12

Kot pomembno strateško oporišče znanosti, tehnologije, kulture in izobraževanja na območju Velikega zaliva je gradnja kampusa Hongkonške univerze za znanost in tehnologijo (Guangzhou) vedno pritegnila veliko pozornosti.

Projekt Hongkonške univerze za znanost in tehnologijo (Guangzhou) se nahaja v severozahodnem kotu vozlišča Qingsheng v okrožju Nansha v Guangzhouju, s površino kampusa približno 1.1 kvadratnih kilometrov. ) Mednarodna ekipa glavnega svetovalca za oblikovanje se zgleduje po "pametnem zelenem kampusu", nadaljuje splošni slog kampusa Clear Water Bay in se harmonično povezuje z okoliškim naravnim okoljem.

Zasnova kampusa HKUST (Guangzhou), ki združuje obliko, funkcijo in težnje univerze s kombinacijo trajnosti in izvirne ekološke estetike, napoveduje, kakšna bi morala biti univerza v prihodnosti, in bo postavila nov standard za visokošolska skupnost.

Xinshang Art ima srečo, da sodeluje pri projektu fasade stavbe šole, saj je odgovoren za razvoj dizajna, proizvodnjo sestavnih delov in namestitev na kraju samem projekta stavbe kampusa GRC, s projektno površino približno 8,000 kvadratnih metrov.

Fasada tega projekta so moderne ukrivljene površine.

Naravna bež integrirana GRC, površina je kamnita tekstura, umetniški učinek je debel in nežen.

Poleg ukrivljene oblike same zgradbe ima posamezen dekorativni izdelek GRC tudi graciozen lok, ki oblikuje ritem z linijami stekla in kovine na zunanji steni. Kombinirana uporaba krivulje poveča splošno eleganco in lahkotnost stavbe.

S pomočjo simulacije zgradbe 3D modelov in tehnologije graviranja s CNC numeričnim krmiljenjem naše podjetje oblikuje sistematično upravljanje podatkov, natančno nadzoruje obliko in velikost izdelka, minimizira napake ter zagotavlja gladkost in estetiko linijske oblike fasade stavbe.